Spa-elämys
luonnollisesti

Day Spa Laguuni
Tuotteet

Ytsara

Ytsaran tuotteiden sisältämät yrtit, juuret, kukat ja hedelmät on tuotettu joko orgaanisilla tiloilla Thaimaassa tai poimittu käsin luonnosta ympäristöä kunnioittaen ja säästäen. Tällä tavoin pyritään suojelemaan Thaimaan perinnekasveja sukupuutolta. Jos aineita ei ole mahdollista kerätä luonnosta, etsitään kemikaalivapaata viljelysmaata orgaaniseen tuotantoon. Tuotannossa ei käytetä minkäänlaisia hyönteismyrkkyjä eikä lannoitteita, myös kasteluveden puhtaudesta pidetään erityistä huolta. Ytsara tukee myös Thaimaan sademetsien suojelua lahjoittamalla osan tuotostaan suojelujärjestölle.

Säilöntäainiden osuus on Ytsara-tuotteissa rajoitettu 0,1 %:iin. Eteeriset öljyt ovat luonnostaan hyvin antibakteerisia, joten ne korvaavat säilöntäaineet. Tuotteissa ei ole parabeeneja eikä mineraaliöljyjä tai niiden johdannaisia. Keinotekoisia tuoksuaineita ei myöskään käytetä, vaan tuoksut tulevat raaka-aineista!

Sisley Paris

Sisley on ranskalainen perheyritys, jonka valmistamat ihonhoitotuotteet tunnetaan ainesosien erityisen korkealuokkaisesta laadusta. Tuotteet ovat 100% kasviperäisiä, eikä niissä ole keinotekoisia hajusteita.

Synteettisiä raaka-aineita ei myöskään käytetä. Käytettyjen kasviraaka-aineiden tehokkuus perustuu kasvilajikkeiden tiukkoihin valintakriteereihin, joiden myötä taataan niiden maksimaalinen teho ja hyöty iholle.