Spaupplevelse
hemma

Day Spa Laguuni
Produkter

Laguuni erbjuder dig en chans att fortsätta spa-upplevelserna hemma! Vi har massor av högkvalitativa ansikts- och kroppsprodukter.
Ni är varmt välkomna att komma och bekanta er bättre med våra produkter. Vår yrkeskunniga personal hjälper gärna att välja produkter som lämpar sig bäst för Er!

Ytsara

Ytsaras örter, rötter, blommor och frukter är organiskt producerade och handplockade på Ytsaras landgårdar i Thailand genom att respektera och spara på naturen. Om det inte är möjligt att plocka råvaror från naturen försöker man hitta lämplig odlingsmark utan kemikaler för organisk producering.

För att garantera maximal verkan och färskhet blandas Ytsara-produkterna försiktigt först efter de har blivit beställda. Produkterna bevaras antingen i mörka glasflaskor eller i aluminiumflaskor som skyddas mot solljus.

Konserveringsmedel är nödvändiga beståndsdelar i kosmetiska produkter men Ytsara har begränsat mängden konserveringsmedel i sina produkter till 0,1%. Konserveringsmedel ersätts med eteriska oljor som i sig själva är mycket antibakteriella.

Sisley Paris

Sisley är ett franskt familjeägt märke och Sisley är välkänd av kvalitetsprodukter för ansikte och kropp. Produkterna är 100% från naturliga växtextrakt och det finns inga syntetiska parfymer. Produkterna innehåller massor av olika eteriska oljor.

En av alla fördelar med eteriska oljor är att de är naturligt konserverande, vilket innebär att tillsatta konserveringsmedel kan minskas. Sisley -produkterna ger resultat som syns på huden, både omedelbart och långsiktigt.