Laguuni Professional

Day Spa Laguuni
Proffs

Day spa Laguuni, som fungerar i Åbo centrum, började sin verksamhet år 2005. Vi erbjuder våra kunder traditionella asiatiska behandlingsupplevelser. Day Spa Turkoosi Laguuni Oy agerar också som importör för asiatiska Ytsara -produkter. Vi planerar de bästa behandlingshelheter till Dig och ditt företag.

Ytsara-produkter för proffs

Vi behandlar med naturliga asiatiska Ytsara- produkter, vilka endast används i högklassika och internationellt erkända spasalonger i världen.

Ytsaras örter, rötter, blommor och frukter är organiskt producerade och handplockade på Ytsaras landgårdar i Thailand genom att respektera och spara på naturen.

Konserveringsmedel är nödvändiga beståndsdelar i kosmetiska produkter men Ytsara har begränsat mängden konserveringsmedel i sina produkter till 0,1%. Konserveringsmedel ersätts med eteriska oljor som i sig själva är mycket antibakteriella.

Vill du veta mer?

Vi letar nu efter nya återförsäljare för Ytsara runt om i landet. Vill Du erbjuda dina kunder oförglömliga behandlingsupplevelser och arbeta med högklassika produkter? Det är lätt att vara lysande - kontakta oss!